2010-12-08 19:04:27• hírek • Póti Orsolya

Színdarabokkal és énekekkel várták a Mikulást

A Langdon Down Transilvania Szatmárnémeti Egyesület fiataljaihoz is eljött a Mikulás, ugyanis szerdán, december 8-án ünnepi műsort rendeztek tiszteletére.

Mikulási ünnepséget szervezett a Langdon Down Transilvania Egyesület, melyre a Svábházban került sor szerdán 16 órától. Az egyesület I. és V. osztályos tanulói és az egyesület felnőttkorba lépett tagjai színdarabbal, pásztorjátékkal, bemutatóval és karácsonyi énekcsokorral készültek a nagy alkalomra.

A rendezvény egy film bemutatásával kezdődött, mely az egyesület ez évi tevékenységeit mutatta be. Marius Iftimovici a műsor moderátora megjegyezte: a Langdon Down Transilvania Egyesület fennállása óta talán ez az év telt el a legtartalmasabban, ugyanis számos rendezvényen vettek részt a fogyatékossággal élő fiatalok, és idén a Special Olimpics elnevezésű rendezvény is városunkban zajlott.

A filmbemutatót az első osztályos gyermekek és a központ fiataljainak előadása követte; szájharmonika kíséretében karácsonyi énekeket és verseket adtak elő a fiatalok Geta Gheorghe tanárnő irányításával. Az énekcsokrot a "Karácsonyi vásár" című színdarab követte, majd pásztorjátékot láthatott a közönség az V. osztályosok előadásában.

A művészi előadásokat egy kis mozgás követte; a Karate Sport Klub sportolói és az egyesület fiataljai bemutatót tartottak Cristian Belega edző irányításával. A sok szereplés után megérkezett a várva várt Mikulás, aki ajándékot osztogatott a fiataloknak.

Az idei  Mikulás-ünnepség DOWN diszkóval és svéd asztallal zárult.




Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: